परीक्षा मे फेल होने की वजह पुछी गई तो जवाब दिया, आज के होनहार छात्र ने ?/ The reason for the failure of the examination was asked, then the Answer of promising student of today?

1 साल के 365 दिन होते हैं……

रोज 8 घंटे सोने के यानी पुरे साल के 122 दिन

365-122=243

और गर्मी की छुट्टी गीनो 61 दिन

243-61=182

उसमे 52 दिन रविवार

182-52=130

दिपावली, होली इत्यादि पर्व की 40 दिन

130-40=90

काॅलेज फेस्टिवल 15 दिन

90-15=75

खाने-पीने, नहाने के 3 घंटे की हिसाब से 46 दिन

75-46=29

रोज के 1 घंटे दोस्तों की उसका 15 दिन

29-15=14

अब हम 10 दिन तो बिमार भी रहते हैं

14-10=4

टीवी देखने के 3 दिन

4-3=1

1 साल मे 1 दिन ही तो जन्मदिन आता है अब जन्मदिन के दिन कौन पढता है यार……

Parent’s Shocked Student’s Rocked………..

1 year has 365 days …… Eight hours a day,

that is, 122 days of the year 365-122 = 243

Gina and summer holiday 61 days 243-61 = 182

52 days in it 182-52 = 130 40 days of festival of Diwali, Holi etc.

130-40 = 90 College festival 15 days 90-15 = 75 Eating and drinking,

46 days by bathing 3 hours 75-46 = 29 His 15 days of friends every day 29-15 = 14

Now we are sick for 10 days 14-10 = 4 3 days of watching TV 4-3 = 1 1 year in 1 day only birthday comes birth, now who reads man on birthday Parent’s Shocked Student’s Rocked ……… ..

One Comment on “परीक्षा मे फेल होने की वजह पुछी गई तो जवाब दिया, आज के होनहार छात्र ने ?/ The reason for the failure of the examination was asked, then the Answer of promising student of today?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: